Przewodnik po Warszawie

Warszawa to przepiękne miasto do zwiedzania, oferujące wiele bardzo ciekawych miejsc. Stolicę Polski można zwiedzać samemu, korzystając z różnych przewodników papierowych lub skorzystać z pomocy, wiedzy i doświadczenia profesjonalnego przewodnika. Przewodnik przygotuje trasę dostosowaną do potrzeb konkretnej osoby, jej zainteresowań oraz czasu jaki może poświęcić na wycieczkę.

Skorzystanie z przewodnika to zdecydowannie oszczędność czasu i większa szansa na dotarcie do większości najciekawszych miejsc.

Profesjonalne zwiedzanie Warszawy oferuje firma Agus, czyli licencjonowany przewodnik po Warszawie z wieloletnim doświadczeniem. Pani Agnieszka organizuje zwiedzanie Warszawy w języku polskim, hiszpańskim i angielskim dla grup oraz osób indywidualnych w różnym przedziale wiekowym ( dzieci, młodzież i dorośli). Oferta za każdym razem jest przygotowywana zgodnie z życzeniem Klienta, proponując wiele ciekawych i zróżnicowanych tematycznie tras.

Do wyboru jest zwiedzanie Warszawy trasami klasycznymi, tematycznymi, jak i autorskimi (szczegóły dostępne na stronie firmowej.

Agus oprowadza m.in. po wnętrzach m.in. Zamku Królewskiego w Warszawie, Pałacu w Wilanowie, Pałacu na Wyspie w Łazienkach Królewskich oraz muzeach, np. Muzeum Narodowym, Muzeum Fryderyka Chopina.

Trasy zwiedzania opracowywane są wedle życzenia Klienta. Oferta dostosowana jest do wieku i zainteresowań zwiedzających, jak również do długości trwania wycieczki. Organizuję wycieczki kilkugodzinne (min. 2 godziny), 1,2 i 3-dniowe z ofertą różnych tras.

Może to być trasa klasyczna obejmująca podstawowe, jeśli nie najważniejsze i najbardziej znane miejsca Warszawy; trasa tematyczna lub trasa autorska.

Więcej szczegółów jest dostępnych na stronie firmowej przewodnika po Warszawie Agusinfo (www.agusinfo.com). Profesjonalne zwiedzanie Warszawy.